REALITY FM 97.1 FM STEREO             REALITY FM 97.1 FM STEREO Medewerkers Reality FM  REALITY FM , VOOR IEDER WAT WILS , 1998 - 2021 , ALLE RECHTEN VOOR BEHOUDEN AAN DE EIGENAARS
Onze teamleden van Reality FM, maak kennis met de mensen achter Reality FM

Naam: DJ TOM

Functie : Algemeen / oprichter / eigenaar / DJ

Soort muziek: Van goud van oud tot de lekkerste Nederlandse liedjes voor iedereen

Programma’s : Oss Laat van Zich Horen, elke dag tussen 16.00 - 19.00 uur   Wie is DJ TOM ? DJ Tom is een oude rot in het vak wat het betreft het maken van Radio, Zijn hele leven is hij al gepassioneerd door het fenomeen Radio , want als je nagaat dat hij ook al eens bij Radio Caroline heeft gedraaid, dan is het wel duidelijk waar die passie vandaan komt.

Naam: Paul Maasen

Functie: Technisch support / administratie / DJ / Mede-eigenaar

Soort muziek: Popular , Nederlands , golden oldies en veel meer, 70’s, 80’s, 90’s

Programma’s : Vooral verzorgen van de Nonstop muziek en op verschillende tijden live programma’s. Wie is Paul Maasen ? Paul is een persoon die echt oog heeft voor het technische gedeelte van Reality FM, hij onderhoud ook de apparatuur en zorgt ook dat de administratie in orde is. Hij verzorgt ook de 24 uurs nonstop muziek als er geen live programma’s zijn.

Naam: Johan van Hoorn (Hannes)

Functie: Algemene support / binnenkort DJ / whatsapp beheerder

Soort muziek : dat kan van alles zijn , als het maar gezellig klinkt

Programma’s : nog niet bekend Wie is Johan ? Een nogal bescheiden persoontje, maar laat zeker niet de kaas van zijn broodjes eten door anderen. Zegt ook direct waar het op staat, zal zeker er voor zorgen dat Reality FM het station van de regio wordt.
Naam : Webmaster Mr-Mistery / DJ Mistery Functie : webmaster reality fm / website support / Stream Beheerder + onderhoud en zo af en toe eens live te horen Wie is Mr-Mistery ? Mr-Mistery is de man of vrouw achter de website. Hij of zij doet het onderhoud aan de website en zorgt ook dat alles up to date blijft. Je zal hem of haar niet veel in beeld zien maar wat hij of zij doet is wel belangrijker dan men denkt :)
00:00:00
Naam : DJ Nonstop Reality FM Functie : Nonstop muziek verzorgen als er geen live programma is van onze medewerkers Wie is DJ Nonstop ? Een nogal eigenwijze computer mannetje of vrouwtje, die alleen maar zijn eigen muziek draait, zal ook nooit wat zeggen... Voor de rest best wel een intelligent iemand, je propt hem vol met muziek en de rest volgt vanzelf wel...
Hoofdpagina website reality fm